Kriogeninis apdorojimas vienodai tinkamas mėsos filė, gabalėliams, kapotos ir maltos mėsos produktams.
Didžiausia nauda
- Greitas užšaldymas sumažina varvėjimą ir išsaugo skonį.
- Iš produkto išgaruoja mažiau vandens – tai naudinga vartotojui ir mėsos gamintojui.
- Mažos investicinės sąnaudos.
- Trumpesnis įrangos priežiūros ir remonto laikas.
- Aukštas įrangos higienos lygis, todėl reikia mažiau valyti.
Gaminys |
CRYOLINE® | |||
MT | CS | SC | CF | |
Filė | *** | ** | *** | ** |
Kepsniai | *** | *** | * | * |
Pjaustyta mėsa | *** | *** | * | |
Malta mėsa | ** | ** | ||
Keptos mėsos gabalai | ** | ** | ||
Dešros | *** | ** | * | * |
Mėsainiai | *** | ** | ** |
Gaminys | CRYOLINE® MT | CRYOLINE® CS | CRYOLINE® SC | CRYOLINE® CF |
Filė | *** | ** | *** | ** |
Kepsniai | *** | *** | * | * |
Pjaustyta mėsa | *** | *** | * | |
Malta mėsa | ** | ** | ||
Keptos mėsos gabalai | ** | ** | ||
Dešros | *** | ** | * | * |
Mėsainiai | *** | ** | ** |