Mėsos kokybės užtikrinimas yra daugiapakopis ir sudėtingas procesas. Jis prasideda gyvūnų gerovės didinimu ir baigiasi patrauklių, sveikų, skanių ir saugių produktų pateikimu ant stalo.
Visoje šioje vertės grandinėje galime padėti jums kontroliuoti temperatūrą, pagerinti perdirbimo sąlygas bei gamybos pajėgumus, padidinti produkto išeigą ir lengvai prailginti galiojimo laiką. Be to, galime jums patarti, kaip laikytis visų atitinkamų valstybinių bei tarptautinių sveikatos ir saugos standartų.
Mūsų pasiūlymai:
- Gyvūnų gerovės didinimas taikant kontroliuojamą apsvaiginimą dujomis (CAS).
- Vandens tvarkymas ir pH kontrolė.
- Kriogeninis atvėsinimas / užšaldymas naudojant dujas ir sausą ledą.
- Šaldymas gabenimo metu
- Paviršiaus sukietinimas ir produkto klampumo pakeitimas.
Pakuotės su modifikuota atmosfera (MAP), kurių dėka prailginamas galiojimo laikas.